4 fő részére
50 perc
Közepes
4 db
|
marhahús steak (egyenként kb. 200 g) |
2 ek
|
Vénusz vagy Floriol étolaj |
só | |
frissen őrölt feketebors | |
70 g
|
Eleplant |
Mustáros vinaigrette |
|
1 ek
|
dijoni mustár |
1 ek
|
méz |
1 tk
|
fehérborecet |
1 dl
|
olívaolaj |
frissen őrölt feketebors | |
egy csipetnyi só | |
1
|
csokor római saláta |
1
|
csokor metélőhagyma |
Béarnaise mártás |
|
0.5 dl
|
fehérborecet |
2 dl
|
fehérbor |
170 g
|
olvasztott Eleplant |
3
|
tojássárgája |
3 ek
|
finomra vágott friss tárkony |
3 ek
|
finomra vágott friss zamatos turbolya |
egy csipet cukor | |
egy csipetnyi só | |
frissen őrölt feketebors |