4 fő részére
50 perc
Közepes
|
4 db
|
marhahús steak (egyenként kb. 200 g) |
|
2 ek
|
Vénusz vagy Floriol étolaj |
| só | |
| frissen őrölt feketebors | |
|
70 g
|
Eleplant |
Mustáros vinaigrette |
|
|
1 ek
|
dijoni mustár |
|
1 ek
|
méz |
|
1 tk
|
fehérborecet |
|
1 dl
|
olívaolaj |
| frissen őrölt feketebors | |
| egy csipetnyi só | |
|
1
|
csokor római saláta |
|
1
|
csokor metélőhagyma |
Béarnaise mártás |
|
|
0.5 dl
|
fehérborecet |
|
2 dl
|
fehérbor |
|
170 g
|
olvasztott Eleplant |
|
3
|
tojássárgája |
|
3 ek
|
finomra vágott friss tárkony |
|
3 ek
|
finomra vágott friss zamatos turbolya |
| egy csipet cukor | |
| egy csipetnyi só | |
| frissen őrölt feketebors | |